00 kr
0 Produkter

Vision X

Vision X är marknadsledande på LED-belysning för många olika applikationer. Med över 1 000 artiklar i sortimentet finns lösningar för bland annat personbilar, lastbilar, transportbilar, gruvmaskiner, skogsmaskiner, jordbruk, entreprenad, MC, ATV, UTV och marin. Vision X produkter är alla av högsta möjliga kvalitet. Utveckling, tester och produktion sker i egna anläggningar, med certifikat och behörighet för en global marknad. Vision X har ett 100-tal patent som ytterligare stärker produkternas unika egenskaper. Vision X produkter är utvecklade för hög belastning i krävande miljöer. Vision X erbjuder dessutom en unik funktionsgaranti på 5,5 år. Med Vision X investerar man i framtiden med en stabil leverantör som står bakom sina produkter till 100 %. Bland Vision X kunder märks bland annat det svenska och amerikanska försvaret. NASA använder Vision X för den nya generationens månlandare. Svensk räddningstjänst med polis, ambulans och brandkår använder även Vision X produkter.

Vision X behöver knappast beskrivas, letar man efter en ljusramp av riktigt hög kvalitet så är det oftast en Vision X man letar efter. Vision X har ett brett utbud av ramper, båda raka och välvd. I Visions X sortiment finner ni inte bara ramper utan Vision X har även back och spotljus av samma höga kvalitet. Så oavsett om ni söker modellanpassade ljusramper till er pickup, personbil, lastbil, suv eller terrängfordon så är det högst troligt att ni finner det ni söker hos Vision X.

Vision X etablerades 1997 i USA med målet att revolutionera ljusindustrin. Med denna långa erfarenhet har de tagit sig till toppen inom flera segment, inte minst bilar - så väl personbilar som off-road-byggen. Vision X har exempelvis deras avancerade värmeavvisande teknologi i sina LED lampor, iris-reflektorer och linsskydd med snabbutbytningsystem så du snabbt och enkelt kan byta ljusbild. Är ni ute efter en LED-ramp av hög kvalitet så är det en LED ramp från Vision X ni letar efter.

Dessutom får varje enstaka produkt en riktigt noggrann genomgång innan de packas ned i lådan och innan dess har Vision X spenderat enormt mycket tid på sin produktutveckling genom extrema och regelbundna tester. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen