00 kr
150 Produkter

Towing Mirrors

 

Märke / Modell

År

Oavsett om din pickup har towing mirrors som original och du behöver byta ut en som gått sönder, eller om du vill vill uppgradera från ett par vanliga backspeglar – så har du kommit till rätt ställe.  För att du ska kunna hitta den produkt som passar din pickup och din personliga stil, så har vi handplockat towing mirrors i alla möjliga utföranden. Både klassiska OEM-speglar i fabriksstil samt roterbara och alternativ med temperatursensor, uppvärmt glas, eljustering, blinkers och automatisk infällning.

Backspeglarna som du hittar i våra digitala hyllor passar och fungerar precis lika bra som fabriksspeglar, men till ett mer överkomligt pris. Om din pickup har funktioner som temperatursensor, uppvärmt glas, eljustering, blinkers och automatisk infällning så kan du hitta towing mirrors med identiska funktioner i våra digitala hyllor. De är konstruerade för att monteras på samma sätt som originalbackspeglarna och för att anslutas till din bils elsystem. Om du vill lacka speglarna så rekommenderar vi våra svarta towing mirrors, men vi har även alternativ i krom. 

Att ha ett par towing mirrors från Pickup XL installerade på din pickup minskar döda vinklar och ger dig det ökade synfältet du behöver för att säkert kunna backa med släp och byta körfält på motorvägen. De är enkla att installera, är helt justerbara och monteras i samma hål som originalspeglarna på din pickup!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen