00 kr

Grillar

 

Märke / Modell

År

Föreställ dig en värld där allas ansikten såg likadana ut, det hade varit rätt tråkigt och deprimerande. Men det är verkligheten i fordonsvärlden, där alla personbilar och pickuper ser ut i princip som fordonet längre fram på bandet. Våga vara annorlunda! Grillen är ditt fordons "ansikte", och det perfekta sättet att anpassa din pickup. Så få den att sticka ut med en grill från PickupXL!

Vi har ett brett sortiment av bilgrillar så att du ska kunna hitta något som passar din pickup och din personliga stil. Vi har de senaste stilarna från de populäraste märkena. Välj allt mellan eleganta, polerade grillar i rostfritt stål som passar perfekt på lyxbilar till aggressiva, svarta grillar med dekornitar utformade för tuffa terrängbilar och de som vill ha en offroad-stil på sin pickup. 

Meshgrillar är en traditionell favorit och ett perfekt val för att ändra utseendet på en fabriksgrill. Vi erbjuder meshgrillar i aluminium, rostfritt stål och ABS-plast. Nätet kan skapas genom att väva ihop strängar av rostfritt stål, eller skäras och formas med maskin, och ytbehandlas sedan med polering, förkromning och/eller pulverlackering. Vävningen av nätet varierar också, från mycket fint nät till dubbla vävningsmönster. För att få det där det tuffa utseendet kommer många av våra pickup-grillar med nitar och vissa har till och med integrerade LED-ljusramper.

Förutom att bestämma vilket galler som passar bäst på din pickup, så måste du även överväga vilken installationsmetod du vill ha. I allmänhet finns det tre typer av galler; overlays, insatser och kompletta utbyten. Overlays är enklast att installera eftersom de installeras över ditt befintliga galler och är fästa med dolda klämmor eller bultar. Ingen borrning eller kapning behövs, men från vissa vinklar kan du se ditt originalgaller där bakom. En insats ersätter huvuddelen av ditt galler, som måste kapas ut, och fordonets främre del kan behöva tas bort för att slutföra jobbet.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen