00 kr
0 Produkter

Skärmbreddare & Stänkskydd

 

Det aggressiva utseendet på breda custom-däck och offroad-däck passar verkligen bra på pickups, men bredare däck kan sticka ut utanför skärmkanterna. Om man inte har några skärmbreddare så kommer stenar, lera och smuts snart att dekorera hela sidorna av din pickup och kan orsaka repor i lacken - eller ännu värre. Förutom att du riskerar att få skador på pickupen så är det heller inte säkert att din bil går igenom besiktningen om däcken sticker ut för mycket. Med våra skärmbreddare så kommer din pickup att vara skyddad, laglig och se ännu fetare ut!

Förutom att du får tvätta din pickup ofta om du inte har skärmbreddare, så kan stenskott också utveckla rost om det går enda ner till metallen – speciellt på vintern då vägarna är saltade. Asfalt är också något som däcken drar upp på din pickup. Asfaltsstänk kan orsaka permanent skada på lacken, det är svårt att få bort och de starka kemikalierna som krävs för asfaltsborttagning kan också orsaka missfärgningar. Installera ett par skärmbreddare från vårt breda sortiment och fånga upp skräpet innan det kan orsaka skador! Vi erbjuder produkter från marknadsledande märken som Bushwacker, och många fler.

När du har specialdäck eller offroaddäck så är skärmbreddarna pricken över i:t när det kommer till att ge din pickup ett tuffare utseende, vårt breda sortiment innebär att du kan hitta de perfekta skärmbreddarna för dig – oavsett vilken pickup du har. Oavsett vilken design du väljer kan du vara säker på att de skyddar din pickup från smuts och sten.

Vi har både skärmbreddare som har helt slät yta, samt skärmbreddare med grövre textur - så att du ska kunna anpassa din pickup efter din personliga stil. Materialet kan variera beroende på tillverkare, men de flesta utav våra skärmbreddare är i svart ABS-plast för långvarig hållbarhet. Skärmbreddarna kan även lackas i valfri kulör. Med skärmbreddarna får du med standardskruvar i rostfritt stål, men om du vill ha ett personligare uttryck så kan du även köpa till skruvar i olika färger – bara hos oss på PickupXL.com!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen