00 kr
319 Produkter

Flaklock

 

Märke / Modell

År

Ett öppet flak kostar pengar och drar ner utseendet på en annars snygg pickup. Flaket utsätts konstant för regn, snö och sol och kan börja flagna i lacken - vilket orsakar rost och korrosion som kan vara dyrt att reparera. Last som utsätts för väder och vind kan också skadas, och om den är osäkrad så kan den blåsa iväg under storm. Sedan finns även stöldrisken. Även om du bara lämnar din pickup obevakad för ett ögonblick, så är det enkelt för tjuvarna att sno din last. Förutom allt detta så har även studier visat att ett öppet flak resulterar i ökad bränsleförbrukning. Lösningen på alla dessa problem är att installera ett flaklock från PickupXL! Välj bilmärke nedan för att se sortimentet till just din bil.

Ett flaklock skyddar ditt flak från väder och vind, döljer värdefull last och ger din pickup en raffinerad silhuett som inte bara är snyggare utan den är också mer aerodynamisk. Bättre aerodynamik innebär mindre luftmotstånd, så du får fler liter milen och slipper tanka lika ofta. Att installera ett flaklock är ett smart drag. Men innan du fattar ett köpbeslut bör du fundera på hur du använder din pickup, så att du får ett flaklock med de funktioner och den typen av skydd som bäst uppfyller dina behov.

Vi erbjuder flaklock i olika material, med olika typer av fästningar och funktioner. Om du behöver regelbunden tillgång till hela flaket så kommer ett rullock eller ett jalusilock att vara optimalt. Rullock rullas upp mot hytten där det sedan fästs med spännremmar, jalusilock rullas automatiskt in i en behållare vid hytten och exponerar hela flaket. Om du vill ha optimal säkerhet så är ett låsbart viklock ett bra val. Hos oss på Pickup XL hittar du ett brett sortiment av både rullock, jalusilock och viklock från populära märken som Retrax och BAKflip!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen