00 kr
178 Produkter

Flak & Förvaring

 

Märke / Modell

År

Ett vanligt, öppet flak saknar förvaringsmöjligheter och är helt oskyddat från lasten. Vilket innebär att det efter en tids användning kommer att finnas en hel del repor och bucklor i flakbädden. Du kan förbättra funktionaliteten på din pickup, skydda den, bevara försäljningsvärdet och sätta din egen prägel på flaket med tillbehör från vårt breda sortiment av flaktillbehör. Hos oss på Pickup XL hittar du allt från bedliners och flakbågar, till verktygslådor och hela flaksystem, bed extenders och lastslädar. Vi har utrustningen för att du ska kunna förhindra skador, få ordning på flaket och samtidigt förbättra utseendet på din pickup!

Efter ett tag kommer även den snyggaste pickupen att se ut som en gammal arbetshäst när flaket är täckt av repor och bucklor. Vi har de produkter du behöver för att förhindra eller täcka över befintliga skador, som exempelvis våra bedliners som ger vilken täckningsnivå du vill - bara golvet på flaket, golvet och väggarna eller hela vägen över upp över sidorna och bakluckan. Eller så kan du skydda flaket med en utav våra gummimattor.

För att skydda tailgaten kan du installera en utav våra tailgate spoilers, de är tillverkade i slitstark ABS-plast och finns i många olika stilar. Om du vill ha en offroad-look på din pickup, eller om du behöver någonstans att fästa dina backljus och extraljus så ska du ta en titt på våra flakbågar från Go Rhino! De kan användas tillsammans med de flesta flaklock och ger dig möjligheten att med ett motordrivet fäste kunna fälla ner extraljusen på bågen när de inte används.

Ett flak är egentligen bara en stor öppen låda, som är bra för att lasta stora saker men inte optimalt när man ska transportera många små föremål. Oavsett storleken på din last så kan du organisera och säkra den med våra verktygslådor och flaksystem från Decked. Du kan välja bland verktygslådor i en mängd olika kapaciteter och stilar, samt anpassa ditt flaksystem med lådavskiljare och förvaringsfack för att du ska få den optimala förvaringen för just dina prylar. Ett system från Decked gör att du kan nyttja hela lastytan på din pickup då golvet höjs ovanför hjulhusen, detta medför att du får in hela gipsskivor mm. Decked passar lika bra för den aktiva friluftspersonen, som hantverkaren och jägaren. Förvaring kan man sällan ha för mycket utav! 

När man ska lasta lång utrustning så är 2,5-meters flak oftast inte tillräckligt stora, och att säkra lasten blir då lite utav en utmaning. För detta erbjuder vi bedextenders som sträcker sig ut över bakluckan för säker transport, som gör att du kan lasta långa saker som stegar och rörledningar. Vi har även lastslädar som gör det lika enkelt att lasta och lossa ditt flak som att öppna en låda. Du kommer åt hela lasten utan att behöva krypa in i flaket, vilket är guld värt om man använder sin pickup som ett arbetsfordon.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen