00 kr
92 Produkter

Positionsljus & Blinkers

 

Märke / Modell

År

Oavsett om du kör på motorvägen eller om du mest tar dig fram på landsvägar så måste dina blinkers fungera ordentligt för att du ska komma fram till din destination på ett säkert sätt. Dina medtrafikanter är inte tankeläsare som kan förutsäga vad ditt nästa drag är, så blinkers är dina oumbärliga assistenter när du vill visa vart du ska. När du trycker spaken uppåt eller nedåt blinkar dessa lampor rytmiskt och indikerar din avsedda riktning för de som delar vägen med dig. Med blinkers från Pickup XL kan du vara trygg med att alla är medvetna när du tänker svänga eller byta körfält!

På vissa fordon är kurvljus integrerade med bilens blinkers. Kurvljus var en ny funktion på Cadillacs -62 och de började snart synas på många andra märken och modeller. Det sätts igång i samband med att man sätter på blinkersen och projicerar en ljusstråle åt det håll man tänkt svänga. Kurvljuset är mycket fördelaktigt för föraren, speciellt när man svänger i mörka hörn på okända vägar. Kurvljusen varnar också mötande förare om att ditt fordon är på väg att svänga.

Att använda blinkers innebär en säker, problemfri körupplevelse, vilket är omöjligt att uppnå om man har krockskadade eller defekta blinkers. Men när du byter ut dina inaktiva blinkers med våra eftermarknadsblinkers kan du vara trygg med att du kan rulla säkert och lagligt igen. Våra blinkers är det prisvärda valet för en kvalitetsreparation. De är utformade för att passa, fungera och se ut precis som de blinkers som din pickup fick från fabriken. De kommer att installeras på samma sätt, ansluta sömlöst till din bils ledningsnät, passa med samma ersättningslampor och kan inte skiljas från OEM-lampor när de har installerats. Dessa lampor tillverkas enligt samma höga kvalitetsstandarder som fabriksblinkers och uppfyller alla säkerhetsföreskrifter för körning på väg.

Om du är redo att uppgradera utseendet och belysningen på din pickup och vill ha mer än OEM-utseende och funktionalitet, så kommer våra specialdesignade blinkers att ge dig en överlägsen design och belysning. De finns i många uppseendeväckande stilar, i svart eller krom, med eller utan positionsljus, med kristallreflektorer och med klar, tonad eller bärnstensfärgad lins. De är det perfekta sättet att sätta din egen prägel på din pickup och det perfekta ackompanjemanget till dina nya strålkastare och bakljus. Men den snygga stilen och den optimala belysningen betyder inte att de kräver komplicerade dragningar och modifieringar i karossen! Våra blinkers monteras i samma hål som redan finns på din pickup,  och är plug-and-play-ersättare för dina fabriksblinkers.

Många utav våra anpassade blinkers har superljusa LED-lampor för förbättrad belysning som inte bara är mer estetiskt tilltalande utan också gör din pickup mer synlig för andra bilister, vilket ökar din säkerhet. Men med LED får du mer än exceptionell belysning, du får också hög effektivitet och hållbarhet. De förbrukar mycket lite ström, så de kommer inte att överbelasta ditt elsystem. De är extremt slitstarka och varar 50000 timmar eller mer, mycket längre än glödlampor. Och till skillnad från konventionella glödlampor med ömtåliga glödtrådar är lysdioder mycket okänsliga för vibrationer, så du kan räkna med pålitlig prestanda även när vägunderlaget blir tufft.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen