00 kr
86 Produkter

Dimljus

 

Märke / Modell

År

När du kör i tät dimma reflekteras ljuset från vanliga strålkastare på vattendropparna tillbaka in i dina ögon, vilket försämrar snarare än förbättrar sikten. Dimljus är placerade lågt på fordonet och har en bred ljusstråle som är vinklad mot marken, vilket minskar bländningen och hjälper dig att se vägen bättre. Oavsett om du vill byta ut skadade dimljus, uppgradera dem eller lägga till den här säkerhetsfunktionen på din pickup så har vi vad du behöver. Vi erbjuder ett brett utbud av stilar, med parabolreflektorer eller projektorstrålar, och med belysning från Halogenlampor, LED-lampor eller Xenonlampor.

Om du har krockat eller om ett av dina dimljus bara haft ett olyckligt möte med en flygande sten, så finns det ingen anledning att gå till återförsäljaren och köpa dyra fabriksdimljus. Vi har ersättningsdimljus som är tillverkade enligt originalspecifikationer och uppfyller alla säkerhetsföreskrifter för körning på väg. Med våra nya dimljus kan du vara säker på att du får exakt passform och utseende, med en så lätt installation så att du kan byta dem själv om du är villig att investera lite tid. 

Eller varför inte uppgradera dina dimstrålkastare för att förbättra både körsäkerheten och utseendet på din pickup? Vi erbjuder fordonsspecifika dimljus med en mängd önskvärda funktioner, inklusive projektorstrålar, lysdioder, halos och linser i olika nyanser, vilket ger ökad belysning och ett mer uppseendeväckande utseende. Dimljus med projektorstrålar ger en skarpare, mer fokuserad och riktad ljusstråle än en parabolreflektor, så att du kan se ännu bättre. LED-dimljus levererar inte bara ljus som är överlägsna glödlampor, de är vibrationsbeständiga och håller mycket längre, ca. 50000 timmar eller mer. 

Var  inte orolig om din pickup inte kom med dimljus. Du har faktiskt tur eftersom du nu kan installera lampor som är mycket kraftfullare och effektivare än de flesta OEM-lamporna och betydligt mer attraktiva. Välj mellan kompakta dimljus som kan monteras även i de allra minsta områdena, stora LED-dimljus som tränger igenom mörkret, dimljus i tonat glas (smoke), och många andra storlekar, former och stilar. Alla våra lampor har testats grundligt för hållbarhet och drift i alla slags väderförhållanden, har korrosionsbeständiga höljen som säkerställer att de bibehåller sitt utseende, och levereras kompletta med glödlampor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen