00 kr
411 Produkter

Bakljus

 

Märke / Modell

År

Bakljus är viktiga för säkerheten, de gör så att din pickup syns i mörkret och talar om för andra förare när du ska stanna och svänga, men de är också en typ av stylingtillbehör som är så distinkta att du veta vilket märke och modell som bilen framför dig har bara genom att se designen på baklamporna i mörkret. Oavsett om du vill ändra utseendet på din pickup, återställa ett par trasiga baklampor eller bara byta glödlampor så hittar du allt du behöver här hos oss på Pickup XL!

Om du har en nyare pickup och behöver byta ut spruckna eller kollisionsskadade bakljus så har du kommit till rätt ställe. Våra utbytbara bakljus kommer att se ut, passa och fungera precis som dina fabriksbakljus - men vi erbjuder dem till ett mycket billigare pris än återförsäljaren. Dessa lampor är direkta ersättare, så installationen är ett enkel och de uppfyller alla tillämpliga säkerhetsstandarder för körning på väg. Men om du vill passa på att uppgradera utseendet på din pickup så ska du kolla in vårt sortiment av eftermarknadsbakljus.

Vårt sortiment av bakljus inkluderar lampor i europeisk stil, lampor med lysdioder, LED och andra högteknologiska ljuskällor, lampor med tonade linser och unika ramar och bakljus som innehåller flera av dessa funktioner. Euro, även känd som Altezza-bakljus, är en stil som kännetecknas av en kromad eller svart bakgrund med röda, klara eller gula enskilda linser eller glödlampor under en klar eller tonad ytterlins. Dessa lampor finns i många olika färger, nyanser och linser och är ett enkelt sätt att sätta din egen prägel på din pickup. Bakljusen kommer med allt du behöver för att bara koppla in och skruva på plats, plug and play!

Deras kompakta storlek gör att LED-lampor är enkla att kombinera i unika mönster, så att designers kan skapa många olika stilar. De är extremt hållbara och har en genomsnittlig livslängd på 50000-75000 timmar. Ljuset de producerar är mycket ljusare, mycket attraktivare än glödlampor och de når sin fulla intensitet cirka 200 millisekunder snabbare än glödlampor, vilket gör dem särskilt lämpliga för bromsljusanvändning. Många av de senaste bakljusen har lysdioder i kombination med fiberoptisk teknik för att skapa otroligt snygga och kraftfulla LED-bakljus. 

Tonade bakljus är perfekta för att få en ljus pickup att sticka ut, eller för att få ett cleant utseende på en mörk pickup. I våra digitala hyllor hittar du både tonade bakljus, bakljus med svart bakgrund, kromad bakgrund, transparenta bakljus, bakljus med svart ram och mycket mer.  Som på all vår bilbelysning så är lamporna tillverkade med de senaste högteknologiska funktionerna, inklusive lysdioder, fiberoptik och Euro-stil. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen