00 kr
0 Produkter

Kaross

 

Såvida du inte är en duktig bilmekaniker så måste du oftast betala någon om du vill att din pickup ska se bra ut. Oavsett om det handlar om att åtgärda kollisionsskador, rostreparation, en fordonsrenovering eller en kombination av de tre - så kommer ett förstklassigt jobb att kännas av i plånboken. Men du kan sänka projektets totala kostnad genom att köpa karossdelar till din pickup från oss på PickupXL! I våra digitala hyllor för kaross- & chassidelar så hittar du bland annat skärmbreddare, flakbågar, grillar, towing mirrors, höjningssatser till mycket lägre priser än vad du skulle betala till din lokala verkstad eller återförsäljare.

Många utav våra produkter behöver man dock inte vara bilmekaniker för att installera! Vi har bland annat bolt-on skärmbreddare, towing mirrors, stötfångare, flakinredning och mycket mer. Så om du vill uppgradera utseendet på din pickup eller byta ut skadade delar och är beredd att investera några timmar på att få det gjort, så kan du spara en hel del pengar på att göra arbetet själv. 

Du sparar inte bara pengar när du köper reservdelar från oss, utan på så sätt har du kontroll över kvaliteten på vilka delar som används för att reparera din pickup. Vem vet vilka dolda skador som lurar under färgen på begagnade bildelar, och vissa eftermarknadsdelar är av tveksam kvalitet - med felaktiga mått och tjocklekar som kan göra att passformen inte blir perfekt. De kan även vara mindre hållbara. Våra karossdelar kommer från pålitliga tillverkare som tillverkar alla bildelar enligt OE-specifikationerna med hjälp av den modernaste tekniken, så att du kan vara säker på att dina delar kommer att se ut och passa precis som de ska. Våra reservdelar är exakta kopior av originaldelarna, tillverkade av företag som är bemannade av bilentusiaster som specialiserat sig på just reservdelar och eftermarknadsdelar.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen