00 kr
96 Produkter

Däck

En däckuppsättning för varje behov. PickupXL har däck som passar från vardag till äventyr, sommar och vinter. Eller är du bara ute efter ett tufft survivorstuk på pickisen? Vi fixar det med!

Märke / Modell

År

Däcken kan vara de allra viktigaste komponenterna till din pickup. Oavsett hur mycket hästkrafter din motor gör, oavsett hur sofistikerad fjädring eller kraftfulla bromsar du har, så är de alla värdelösa såvida inte däcken kan greppa asfalten ordentligt under acceleration, snäva kurvor eller hård inbromsning. Däck förbinder fordonet med vägen, hjälper till att dämpa stötarna från gropar för en bekväm åktur, och ger dig grepp och styrrespons under tuffare väderförhållanden som regn och snö. Och detta gör de i många tusen mil, så bekymmersfritt att vi sällan tänker på dem. 

Idag är alla mer säkerhetsmedvetna, och när man köper en ny bil baseras köpbeslutet oftast på om modellen har de senaste teknikerna för att undvika olyckor som förarassistans och automatisk nödbromsning. Men många förare tänker inte på en av de viktigaste säkerhetsfunktionerna – nämligen däcken. Därför har vi handplockat våra däck med största möjliga omsorg, så att du ska kunna känna dig säker när du är ute på vägarna med din pickup!

Så småningom kommer du att upptäcka att körningen och hanteringen inte är som de brukade vara på din pickup. Det kan hända att det bilen drar åt sidan, att hjulen spinner när du försöker accelerera i dåligt väder eller också att bilen glider när du svänger. Detta kan bero på att däcken är slitna och det är då det är dags att ringa oss. Vi har ett omfattande urval av de bästa varumärkena för alla syften och behov, till priser för alla plånböcker. Du hittar all-terrain däck, offroad-däck, mudders, friktionsdäck och dubbdäck i våra digitala hyllor i allt från 15” till 37”.

Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen