00 kr
463 Produkter

Däck & Fälg

Här kan ni välja mellan att köpa däck och fälg löst eller kompletta hjulpaket. Så oavsett om ni söker ett par grova mudders till skogens surhål eller om ni söker ett tystgående landsvägsdäck för en Europasemester med bilen så har vi något som passar er.

Märke / Modell

År

Fälgstorlek

När man ska investera i ett par nya däck eller fälgar så vill man få ”best bang for the buck”, därför har vi sett till att de produkter vi valt ut för dig är från märken du kan lita på. Vi har all-terrain, mudders, friktionsdäck och dubbdäck i alla möjliga dimensioner samt fälgar i krom och svart med olika bultcirklar - för att du ska kunna hitta något som passar din pickup. Om du vill spara tid och slippa mixa och matcha så kan du istället välja ett utav våra däckpaket som vi satt ihop. Då kan du vara säker på att du får kompletta hjul som har rätt dimensioner, med minsta möjliga ansträngning. När du beställer ett däckpaket får du också gratis montering och balansering, vilket sparar både tid och pengar. Vi använder toppmodern monterings- och balanseringsutrustning för att säkerställa att de produkter du får är pålitliga och effektiva. När du fått dina hjul är det bara att montera dom på din pickup och köra iväg!

Eftermarknadshjul är en lysande uppgradering som inte bara lyfter utseendet och känslan på din pickup, utan också ger en smidigare körning och förbättrad hantering - vilket definitivt är roligare. Vi lägger ned mycket tid för att säkerställa att alla däck och fälgar vi har valt ut för dig är tillverkade av det bästa materialet. Varje hjul är sakkunnigt utformat och omsorgsfullt tillverkat med den senaste tekniken för att kunna garantera en bra kvalitet. Starkare, blankare och mycket hetare - rätt däck och fälgar gör en enorm skillnad. 

Vi har inte kompromissat på vare sig design, effektivitet eller passform på de däck, fälgar och däckpaket som vi har handplockat åt dig. Vårt mål är att förse dig med det mest omfattande urvalet av högkvalitativa däck och fälgar till pickups. När det kommer till fälgar så erbjuder vi allt från de senaste trenderna till eleganta klassiker. Kromfälgar, svarta fälgar, tvåfärgade fälgar, borstade fälgar, polerade fälgar, specialtillverkade fälgar och mycket mer! I våra digitala hyllor hittar du ett brett utbud av ytbehandlingar och storlekar. Du kan slå till på ett par smakfulla 18 tums hjul eller välja något större, till exempel våra populära 22 tums fälgar. Målet med vårt sortiment är att tillfredsställa även de mest kräsna entusiasterna. Vi gör vårt bästa för att leverera den kvalitet du behöver och de produkter du vill ha!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen